LA TRILOGIA DE LA NIT

Descargar LA TRILOGIA DE LA NIT pdf

la trilogia de la nit-elie wiesel-9788466409629

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar LA TRILOGIA DE LA NIT epub gratis?

Sinopsis de LA TRILOGIA DE LA NIT

Triologia de la nit està considerada una obra mestra de la literatura sobre l’Holocaust. En l’aclamada primera obra de la trilogia, La nit, Elie Wiesel narra a través d’un relat autobiogràfic la seva vivència com a adolescent als camps de concentració d’Auschwitz i Buchenwald. Davant la constant tragèdia, el protagonista i narrador hi afronta la pèrdua de la creença en Déu, i el dolor l’aboca a un dur aprenentatge de la seva sensibilitat. Com tota víctima del genocidi nazi contra els jueus, l’alliberament del camp de concentració és l’inici d’un llarg trajecte per provar d’assumir la càrrega d’haver sobreviscut a aquesta experiència extrema.   A diferència de La nit, tant L’alba com El dia són dues novel•les, gènere amb què Wiesel troba la seva posterior via expressiva per tractar les seves vivències i profundes qüestions després de l’Holocaust. A L’alba, un jove supervivent d’aquesta tragèdia passa a integrar un grup jueu clandestí a la Palestina sota mandat britànic, on li ordenen d’executar un oficial anglès pres com a hostatge. Antiga víctima, el protagonista es planteja els dilemes de qui, des del seu patiment, passa a ser un botxí. A El dia, el protagonista-narrador és un periodista de Nova York torturat pels seus records com a supervivent d’un camp de concentració nazi. Després de sofrir l’atropellament d’un taxi, durant la seva convalescència a l’hospital afronta de ple la seva angoixa existencial, que el condueix a plantejar-se si és possible que els supervivents de l’Holocaust puguin crear una nova vida sense que el passat els ho impedeixi. Des d’Albert Camus no hi ha hagut un portaveu dels homes tan eloqüent. , The New York Times
Ver más

ELIE WIESEL

Elie Wiesel (30 de septiembre de 1928). Escritor rumano, superviviente de los campos de concentración nazis, dedicó toda su vida a escribir y a hablar sobre los horrores del Holocausto con la firme intención de evitar que se repita en el mundo una barbarie similar.Wiesel nació en 1928 y a los 16 años fue capturado por los alemanes, al igual que los demás judíos de su pueblo. Tras llorar la muerte de todos sus familiares en Auschwitz y Buchenwald, estudió en la universidad de la Sorbona, en París, y posteriormente trabajó en periódicos de Israel, Francia y Estados Unidos, donde se estableció desde 1956.Autor de tres novelas sobre sus vivencias durante aquellos años de represión y muerte, ganó el Premio Nobel de la Paz en 1986.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar LA TRILOGIA DE LA NIT en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1354
  • Descargas del fichero: 848
  • Tamaño del fichero: 855KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle