LA VIDA AL DAVANT

Descargar LA VIDA AL DAVANT pdf

la vida al davant-romain gary-9788415307808

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar LA VIDA AL DAVANT epub gratis?

Sinopsis de LA VIDA AL DAVANT
El 1975 una novel·la fresca i original, signada per un desconegut Émile Ajar, guanyava el premi Goncourt, el mes prestigiós de França. Romain Gary despistava així el jurat, el públic i la crítica amb aquesta insolita historia d’amor, la de l’afecte d’un noiet àrab, Momo, per una vella jueva, la senyora Rosa, al barri parisenc de Belleville. Els adults -l’ancià cec que li ensenya àrab, la prostituta transsexual que viu dos pisos mes avall, la mateixa senyora Rosa- solen dir-li a Momo que te «tota la vida al davant», pero ell, veient com ells han perdut l’alegria, la felicitat i la salut, dubta si aixo es realment un motiu de joia o una maledicció. Novel·la bellíssima i alhora inquietant, amb milions de lectors a França, _La vida al davant_ es molt mes que la historia d’uns personatges marginals, inoblidables, al París dels anys setanta; es un relat ple d’humor, vitalista i molt actual sobre la importància d’estimar per sobreviure a les adversitats. _LA VIDA AL DAVANT_ ÉS, ENCARA, L’ÚNICA OBRA DE ROMAIN GARY TRADUÏDA AL CATALÀ. «LA VIDA AL DAVANT ÉS UN DELS GRANS LLIBRES DE TOTS ELS TEMPS.» – ROSLYN FULLER á «EDITAT AMB LA COL·LABORACIÓ DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT»
Ver más

Romain Gary
Romain Gary Nascut a Lituània, sota domini rus, el 1914, fuig a França amb la seva mare. Estudia Dret. Lluita a la Segona Guerra Mundial amb l’exèrcit aliat. Treballa per al servei diplomàtic francès i viu a Europa i Amèrica. És un dels escriptors francesos més prolífics i controvertits, amb obres signades amb el pseudònim Émile Ajar –com ara La vie devant soi (1975), que rep el premi Goncourt, enmig d’una polèmica sobre la identitat del seu autor. També va escriure Éducation européene (1945), Les racines du ciel (premi Goncourt, 1956), La promesse de l’aube (1960), el recull Gloire à nos illustres pionniers (1962), Lady L (1963), Chien blanc (1970), Gros-Câlin (1974), Pseudo (1976) i L’angoisse du roi Salomon (1979). Gary se suïcida el 1980.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar LA VIDA AL DAVANT en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1221
  • Descargas del fichero: 877
  • Tamaño del fichero: 805KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle