LA VIDA PROMESA

Descargar LA VIDA PROMESA pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar LA VIDA PROMESA epub gratis?

Sinopsis de LA VIDA PROMESA

«Los ideales de mis antepasados persisten.» Aquesta no es una historia real, pero quasi, perque la mena de persones que protagonitzen la gran aventura que es La vida promesa van existir realment a tot Europa. Encara avui, en queden rastres al mig de la selva. Un noi universitari implicat en el Proces d’independencia troba, en morir el seu avi, el dietari que el seu besavi va escriure quan tot just era un nen i despres un jove. Som als anys vint a la Barcelona llibertària. Un matrimoni d’obrers, tan idealista com utopic, decideix comprar un tros de selva al Brasil amb la il·lusió de construir-hi de cap i de nou un país perfecte. Una Catalunya nova. El fill te tot just vuit anys quan comença aquella gran aventura de la qual ell anirà deixant constància al dietari. Amb una simplicitat i una tendresa que corprenen, el lector estimarà les il·lusions tan esforçades com utopiques d’aquells perdedors. És el moment historic en que els carrers es batejaven amb noms com Llibertat, Univers, Fraternitat, Igualtat…, el gran moment dels ideals anàrquics i universalistes. Obrers que parlaven l’esperanto, que eren vegetarians, animalistes… i que creien que amb esforç i dedicació la humanitat podria ser perfecta. Enric Larreula ens d

Ver más

ENRIC LARREULA

Va néixer l’any 1941 en un dels carrers més foscos i estrets de la Barcelona vella. Va fer feines diverses fins que es va dedicar a ensenyar llengua catalana a les escoles. Ja de gran va estudiar a la universitat, i després va treballar-hi durant més de vint anys com a professor. Ara viu al camp, en una casa molt gran envoltat d’arbres i animals amics. Ha escrit molts contes i moltes novel·les, perquè li agrada, perquè això el fa viure amb més força, perquè li sembla que en alguna cosa ajuda…Ell mateix explica:»I jo no volia fer una novel·la inventada sobre una noia que es deia Alba, jo volia fer un llibre de la teva vida, perquè volia que el teu exemple concret pogués ajudar les persones que es llegissin el llibre».
Ver ficha del autor

Géneros:

Filología

Estudios literarios

Biografías y estudios de escritores

Ver más libros de esta categoría > libros de filología

Sobre el libro
Total de páginas:
256
Editorial:
LA CAMPANA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788416863747
Año en que se editó:
2020
Editorial:
ES


«Descargar LA VIDA PROMESA en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1405
  • Descargas del fichero: 1041
  • Tamaño del fichero: 792KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle