LES DESVENTURES D UN LLIBRE VAGABUND

Descargar LES DESVENTURES D UN LLIBRE VAGABUND pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar LES DESVENTURES D UN LLIBRE VAGABUND epub gratis?

Sinopsis de LES DESVENTURES D UN LLIBRE VAGABUND

La vida d’un llibre explicada en primera persona, des que surt de l’impremta fins que acaba, com tots, trinxat i guillotinat. En una divertida i original història curta, Le pilon (que traduïrem segurament amb el títol Pasta de paper) narra la vida d’un llibre, explicada per ell mateix. D’aquesta manera, assistim al naixement del llibre i a la seva primera arribada a la llibreria. Allà farà amics –Madame Bovary de Flaubert, Tirant lo Blanc, de Joanot Martorell- però aviat marxarà a la butxaca del seu primer lector, a la biblioteca del qual continuarà la seva pacífica existència. Però aviat viurà un saldo, la tornada a una altra llibreria, la tornada al magatzem, aterrarà a una altra llibreria i acabarà, com acaben tots els llibres, sent pasta de paper. Un trist final per una vida plena d’aventures i despropòsits. Divertit, intel•ligent i molt entranyable, el llibre és una delícia, una petita joia
Ver más

PAUL DESALMAND

Paul Desalmand va néixer el 24 d’agost de 1937 a les sis del matí (seguint la precisió dels astròlegs). És originari d’un poble d’Alta Savoia (Arenthon). Fent referència als seus orígens, l’autor diu d’ell mateix, tot parafrasejant Txèhov: «He nascut entre el poble. Que no em surtin amb les virtuts populars». Primer professor i més endavant escriptor, Desalmand ha publicat més de cinquanta libres de diferents gèneres. 
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar LES DESVENTURES D UN LLIBRE VAGABUND en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1337
  • Descargas del fichero: 585
  • Tamaño del fichero: 938KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle