LES NOSTRES RIQUESES: UNA LLIBRERIA A ALGER

Descargar LES NOSTRES RIQUESES: UNA LLIBRERIA A ALGER pdf

les nostres riqueses: una llibreria a alger-kaouther adimi-9788417339142

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar LES NOSTRES RIQUESES: UNA LLIBRERIA A ALGER epub gratis?

Sinopsis de LES NOSTRES RIQUESES: UNA LLIBRERIA A ALGER

L’estiu del 2017 un estudiant rep l’encàrrec de buidar una petita llibreria d’Alger que s’ha de convertir en una botiga de bunyols. Es tracta de la casa de lletres que Edmond Charlot va obrir l’any 1936 amb una idea revolucionària: instaurar un espai cultural i literari en un país convuls i conformista. La presència d’un inquietant guardià de la llibreria destorbarà la tasca del jove i li farà descobrir el poder de la literatura com a generador de memòria col·lectiva.
Kaouther Adimi barreja passat i present, realitat i ficció, per explicar-nos la història de la llibreria i editorial que va esdevenir punt de trobada d’autors com Saint-Exupéry i André Gide, i que va desafiar la censura publicant el primer text d’Albert Camus. Amb sensibilitat i destresa l’autora guia el lector pels carrers d’una ciutat on un home somiava reunir totes les veus del Mediterrani.Laurence Houot, Franceinfo–«Les nostres riqueses és una novel·la d’aventures, un himne a la literatura i una immersió a fons a l’Algèria d’ahir i d’avui. Una perla. […] Aquesta construcció hàbil endinsa el lector en un viatge per terres algerianes, des dels anys trenta fins als nostres dies, pels seus lligams amb França, teixits, estripats i tan complicats de desfer. El lector es queda impactat per la dolçor i el pudor del text, encara que relata fets …
Ver más

Kaouther Adimi
Kaouther Adimi (Argel, 1986) vive en París y ha publicado tres novelas:El reverso de los demás (Prix de la Vocation, 2011),Des pierres dans ma poche (2016) yNuestras riquezas (Prix du Style y Renaudot des Lycéens, 2017).
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar LES NOSTRES RIQUESES: UNA LLIBRERIA A ALGER en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1333
  • Descargas del fichero: 702
  • Tamaño del fichero: 1037KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle