MERIDIA DE SANG

Descargar MERIDIA DE SANG pdf

meridia de sang-cormac mccarthy-9788429763256

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar MERIDIA DE SANG epub gratis?

Sinopsis de MERIDIA DE SANG

Una faula moral impressionant i imaginativa sobre la naturalesa de la violència i la justícia. Ens trobem en ple segle XIX al vell mig de la zona fronterera que separa Mèxic dels Estats Units. Les autoritats mexicanes i de l’Estat de Texas formen part d’una expedició paramilitar que té la intenció d’eliminar el major nombre d’indis possible. És el que s’anomena El Grup Glanton, que té com a líder espiritual a un jutge que es diu Holden, un home violent i cruel: un home totalment calb, albí, sense barba i tampoc pestanyes ni celles. En Holden és un home especial, no dorm mai i té dues gran aficions, el ball i tocar el violí. Viola, assassina i assegura que mai no morirà. En un moment determinat els carnissers de Glanton decideixen aturar la matança d’indis per iniciar un nou extermini, aquest cop el dels mexicans que els pegaven. Així és com s’inaugura el que es convertirà en la llei de la selva. La vida del jutge es veurà irremeiablement creuada amb la del Noi, que amb tant sols quinze anys, rep un tret per l’esquena però, miraculosament, sobreviu… McCarthy és una de les veus més aspres i potents de la narrativa nord-americana actual, una veu que acull l’herència del mestre del sud William Faulkner. Un novel•la clàssica americana sobre la regeneració a partir de la violència. McCarthy només pot ser comparat amb els grans escriptors, com Melville i Faulkner, i aquesta és la seva obra mestra. Michael Herr

Ver más

CORMAC MCCARTHY

(Rhode Island, Estados Unidos, 1933) Las circunstancias de su biografía se hallan envueltas en la leyenda: no concede entrevistas, se dice que vivió bajo una torre de perforación petrolífera y que en su juventud llevó la vida de un vagabundo. Con la publicación en 1992 de Todos los hermosos caballos, ganadora del National Book Award, se convirtió en uno de los autores mejor considerados de la narrativa norteamericana. Su éxito, de crítica y público, no hizo más que crecer con la publicación de En la frontera y Ciudades de la llanura, títulos que completan la llamada Trilogía de la frontera. Su novela La carretera (2007) fue galardonada con el premio Pulitzer 2007.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar MERIDIA DE SANG en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1419
  • Descargas del fichero: 818
  • Tamaño del fichero: 828KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle