MODERNISME. ART, TALLERS, INDUSTRIES

Descargar MODERNISME. ART, TALLERS, INDUSTRIES pdf

modernisme. art, tallers, industries-9788483308578

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar MODERNISME. ART, TALLERS, INDUSTRIES epub gratis?

Sinopsis de MODERNISME. ART, TALLERS, INDUSTRIES
En l’última dècada del segle XIX, el Modernisme va néixer com una reacció a la ciutat industrial i la monotonia de la producció en sèrie, i preconitzà la integració de totes les arts a la recerca del concepte d’obra d’art total.
L’exposició «Modernisme. Art, tallers, indústries» (la Pedrera, Barcelona, octubre 2015 – febrer 2016) se centra en els oficis que van contribuir a l’esplendor d’aquest moviment artístic (ceràmica, mosaic, vidre, forja, fusta…), amb l’objectiu de reivindicar el treball dels creadors, els artesans i les indústries que van situar el Modernisme en la primera línia de l’avantguarda europea, i revelar els canvis estratègics que es van desencadenar en la comercialització, la publicitat i la difusió d’alguns dels productes més cobejats del moment.Un catàleg amb més de 200 fotografies sobre el treball artesà del Modernisme.
Publicat amb motiu de l’exposició»Modernisme. Art, tallers, indústries»que tindrà lloc a La Pedrera del 8 d’octubre al 7 de febrer del 2016.
Ver más

Géneros:

Arte

Historia del arte

Arte contemporáneo

Ver más libros de esta categoría > libros de arte

Sobre el libro


«Descargar MODERNISME. ART, TALLERS, INDUSTRIES en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1251
  • Descargas del fichero: 927
  • Tamaño del fichero: 1001KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle