MOMENTS D INADVERTIDA FELICITAT

Descargar MOMENTS D INADVERTIDA FELICITAT pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar MOMENTS D INADVERTIDA FELICITAT epub gratis?

Sinopsis de MOMENTS D INADVERTIDA FELICITAT

Moments d’inadvertida felicitat es un llibre sobre els petits fets de la vida quotidiana que il·luminen els nostres dies de manera desapercebuda. Com quan fas cua al supermercat, quan estàs atrapat en un embús o quan esperes que la teva xicota surti de l’emprovador. És en aquests moments del tot inesperats i imprevisibles que la realitat sembla convergir en un únic punt i el fa brillar intensament. En aquest precís instant un es conscient d’haver viscut un moment de felicitat inesperada.Pàgina rere pàgina, moment rere moment, el lector es aclaparat per una onada de diversió, intel·ligencia i sorpresa. L’autora recull, cataloga i fa de les seves vivencies epifanies que floreixen a cada cantonada del carrer. I es que, sovint, nomes reduint la vida al significat mes simple es com aconseguim assaborir-la del tot.Pot existir la felicitat inadvertida? Com, si no d’aquesta manera, podem anomenar aquells plaers intensos i fugissers que puntuen els nostres dies, il·luminant-ne els minuts?»Sedueix el lector amb una franquesa subversiva: insinuar que la felicitat no es el gran que que tant explota la indústria de l’autoajuda sinó la capacitat de detectar les minidosis de felicitat que, per inercia o arrogància, rebutgem o menyspreem.»
Ver más

FRANCESCO PICCOLO

Francesco Piccolo (Caserta, 1964) vive en Roma. Ha publicado Escribir es un tic: los métodos y las manías de los escritores (Ariel, 2008), Storie di primogeniti e figli unici (Premios Giuseppe Berto y Piero Chiara), E se c’ero dormivo, Il tempo imperfetto, Allegro occidentale, L’Italia spensierata y La separazione del maschio. Es guionista, entre otras, de las películas Caos calmo de Antonello Grimaldi, y de El caimán y Habemus papam de Nanni Moretti. Momentos de inadvertida felicidad, su último libro, tuvo un extraordinario éxito en Italia con motivo de su publicación en 2010.
Ver ficha del autor

Géneros:

Filología

Estudios literarios

Otros géneros narrativos

Ver más libros de esta categoría > libros de filología

Sobre el libro
Total de páginas:
224
Editorial:
UNIVERS
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Sin definir
ISBN:
9788417868789
Año en que se editó:
2020
Editorial:
ESPAÑA


«Descargar MOMENTS D INADVERTIDA FELICITAT en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1647
  • Descargas del fichero: 770
  • Tamaño del fichero: 927KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle