NOTAS SOBRE LA MELODIA DE LAS COSAS

Descargar NOTAS SOBRE LA MELODIA DE LAS COSAS pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar NOTAS SOBRE LA MELODIA DE LAS COSAS epub gratis?

Sinopsis de NOTAS SOBRE LA MELODÍA DE LAS COSAS

Rainer Maria Rilke, un poeta y dramaturgo que persigue una suerte de revelación artística hasta llegar al fondo de la naturaleza humana. Desde las escenas sacras de pintores italianos, transita por paisajes agrestes donde reposan anhelos comunes, reproduc
Ver más

RAINER MARIA RILKE

Rainer Maria Rilke (Praga 1875-Valmont, Suïssa 1926) va tenir una llarga formació militar per imposició paterna, però tan bon punt va poder, va fugir de l’asfixiant ambient de Praga, per marxar cap a Munic, on va ingressar a la Universitat i va començar a estudiar Filosofia i Art. Amb el primer llibre ja publicat, Leben und Lieder (Vida i cançons), a Munic començarà la sèrie de peces teatrals amb Im Frühfrost (Als primers freds). L’any 1897, Rilke coneix Lou Andreas-Salomé, dona clau tant en la seva vida com en la seva obra. El 1902, a París, es converteix en secretari de l’escultor Auguste Rodin, que li ensenya a contemplar l’art com una experiència religiosa. Durant aquesta època, va escriure, entre d’altres, la que potser és la seva millor obra en prosa, Els quaderns de Malte Laurids Brigge (1910), i poc després va publicar el llibre de poemes La vida de Maria (1913). Acabada la Primera Guerra Mundial, Rilke es traslladà a Suïssa, on s’hi va establir definitivament i on va publicar Elegies de Duino i els Sonets a Orfeu (1923).
Ver ficha del autor

Géneros:

Arte

Historia del arte

Teoría y crítica de arte

Ver más libros de esta categoría > libros de arte

Sobre el libro
Total de páginas:
75
Editorial:
JOSE J. DE OLAÑETA
Idioma:
CASTELLANO
Encuadernación:
Tapa blanda bolsillo
ISBN:
9788497162401
Año en que se editó:
2020
Editorial:
ESPAÑA


«Descargar NOTAS SOBRE LA MELODIA DE LAS COSAS en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1613
  • Descargas del fichero: 662
  • Tamaño del fichero: 1014KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle