PACO SEMPERE, L INEFABLE WABI SABI

Descargar PACO SEMPERE, L INEFABLE WABI SABI pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar PACO SEMPERE, L INEFABLE WABI SABI epub gratis?

Sinopsis de PACO SEMPERE, L INEFABLE WABI SABI

En la contemplació del treball de Paco Sempere: L’inefable Wabi-Sabi, assistim a una enorme diversitat de lectures possibles d’efectuar. Des de la filosòfica conceptual, passant per la identificació d’un relat artístic potent, fins arrelar en la importància de la naturalesa en la conformació d’un projecte objectivable per la radicalitat dels seus principis. Quant al concepte originari, hem de referir l’adscripció de la voluntat artística de dirigir-se cap als teixits de la filosofia Zen. Així, la pròpia naturalesa de la proposta resta intervinguda per la senzillesa i el respecte a la bellesa d’allò inacabat, doncs encara resta, evidentment, l’esguard que haurà de dipositar l’espectador per a fermar el cicle creatiu. L’autor s’encomana, amb intensitat, a la labor de reafirmació amb la peça que ell, amb pròpies mans, construeix. L’olfacte de la fusta desbastada, la carícia de les superfícies ferides per l’eina de treball, i la condensació de la idea que va ajustant-se, a poc apoc, a la il·lusió de partença, confirmen el ritual creatiu. Darrerament, i també acollit en aquesta publicació, cal posar en valor la importància elemental que la matèria, Pinus Halepensis, comporta per a l’elaboració de les formes escultòriques que l’autor ens proposa: des del bressol al bressol.
Ver más

FRANCISCO SEMPERE GISBERT
Francisco Sempere Gisbert, nascut a Alcoi (1959). Estudis: a l’Escola d’Arts i Oficis d’Alcoi, a l’Escola d’Enginyeria Tècnica Industrial d’Alcoi; a l’Escola d’Arquitectura Superior de València de la Universitat Politècnica de València; Llicenciat en Belles Arts (especialitat d’Escultura) a la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. Compagina la seua labor docent amb l’activitat artística, fonamentalment la d’escultor. Actualment treballa com a professor de Dibuix a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi en diverses especialitats de Grau, en Disseny de Producte, Disseny d’Interiors i Disseny Gràfic. També en cicles superiors, d’Il·lustració, de Projecte i Direcció d’Obres.
Ver ficha del autor

Géneros:

Arte

Historia del arte

Arte contemporáneo

Ver más libros de esta categoría > libros de arte

Sobre el libro
Total de páginas:
64
Editorial:
PUBLICACIONS INSTITUCIONALS UA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788413020501
Año en que se editó:
2019
Editorial:
ES


«Descargar PACO SEMPERE, L INEFABLE WABI SABI en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1678
  • Descargas del fichero: 897
  • Tamaño del fichero: 922KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle