POTSER ES AMOR

Descargar POTSER ES AMOR pdf

potser és amor-p. z. reizin-9788466423809

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar POTSER ES AMOR epub gratis?

Sinopsis de POTSER ÉS AMOR
Què passaria si disposéssim de robots per ajudar-nos a trobar el veritable amor i aconseguir la felicitat?La Jen està trista. I l’Aiden vol que sigui feliç. Sembla senzill, oi? I ho seria si no fos perquè la Jen és una noia de poc més de trenta anys a qui acaba de deixar el nòvio i l’Aiden és una peça de software cara i sofisticada.Això sí: l’Aiden coneix la Jen a la perfecció. Pot accedir a tots els seus aparells i així està al corrent de la cançó que escolta a totes hores, les seves fotos preferides i les cites d’Instagram que la inspiren. I, gràcies als algoritmes, ha fet un càlcul: la Jen ha de trobar una nova parella per assolir un nivell òptim de benestar. I amb tot internet al seu abast, no haurà de buscar gaire per trobar l’espècimen perfecte i programar la cita ideal. Llàstima que la Jen sembla estar a mil anys llum d’interessar-se pel pla perfecte de l’Aiden…¿Podria ser que una màquina d’intel·ligència artificial tregui l’entrellat de la intel·ligència emocional i descobreixi què és el que ens fa feliços als humans?
Ver más

P. Z. Reizin
Abans de dedicar-se a temps complet a l’escriptura, P. Z. Reizin va treballar com a periodista i productor en diaris, ràdio i televisió. Està casat, té una filla i viu a Londres.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar POTSER ES AMOR en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1618
  • Descargas del fichero: 631
  • Tamaño del fichero: 940KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle