QUIMICA ORGANICA: DOS RELATS PERIODISTICS SOBRE L EXCES, LA MENTIDA I LA MORT

Descargar QUIMICA ORGANICA: DOS RELATS PERIODISTICS SOBRE L EXCES, LA MENTIDA I LA MORT pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar QUIMICA ORGANICA: DOS RELATS PERIODISTICS SOBRE L EXCES, LA MENTIDA I LA MORT epub gratis?

Sinopsis de QUIMICA ORGANICA: DOS RELATS PERIODISTICS SOBRE L EXCES, LA MENTIDA I LA MORT

El periodisme és una arma poderosa, i Josep Lluís Micó ho demostra a Química orgànica. Catedràtic de Periodisme, ara torna als seus orígens, al carrer, a la crònica més severa de la realitat.

Després d’hores i hores d’entrevistes a desenes de persones, Micó ens presenta dos relats periodístics d’una cruesa que desarma qui els llegeix i li fa revisar dràsticament el seu sistema de valors.

El primer relat, «Els fets i la pols», explica en primera persona l’odissea de l’Eva, una dona de la zona alta de Barcelona a qui un accident familiar inesperat li canvia la vida i li fa explorar espais que mai hauria pogut imaginar que existien.

El segon, «Papallona, esquena, braça, crol», recrea només amb els diàlegs dels protagonistes una matinada de les festes de Moros i Cristians d’una població valenciana, presidida pels excessos en el consum de drogues, la promiscuïtat sexual, les infidelitats sentimentals, el masclisme i el maltractament d’animals.

Un llibre poderós, insòlit en el nostre àmbit.»Volem entendre el caos i de tant en tant algú ha d’endreçar el calaix, encara que sembli que només el posa de cap per avall i n’aboca tot el contingut davant nostre, com fa Micó. Hi trobareu pintallavis i cocaïna, orgasmes i piscines, autòpsies i mentides. Hi trobareu la bogeria de la vida desfermada. I hi trobareu persones que…
Ver más

JOSEP LLUIS MICO SANZ

Josep Lluís Micó (la Font de la Figuera, 1974) és catedràtic de Periodisme de la Universitat Ramon Llull i analista de tecnologia a mitjans com La Vanguardia, RNE-Ràdio 4 o Nació Digital. Ha publicat o coordinat una quinzena de llibres sobre comunicació digital, i desenes d’articles i capítols sobre aquesta mateixa àrea. Ha obtingut diversos premis nacionals i internacionals d’assaig i recerca. Abans de tot això, però, va escriure sobre la mala vida—tribunals, successos, bandes, drogues…—al Diari de Girona i a Levante.
Ver ficha del autor

Géneros:

Ciencias Políticas y Sociales

Comunicación

Periodismo

Ver más libros de esta categoría > libros de comunicación

Sobre el libro
Total de páginas:
272
Editorial:
SALDONAR
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788417611156
Año en que se editó:
2019
Editorial:
ESPAÑA


«Descargar QUIMICA ORGANICA: DOS RELATS PERIODISTICS SOBRE L EXCES, LA MENTIDA I LA MORT en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1629
  • Descargas del fichero: 888
  • Tamaño del fichero: 680KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle