RAMON Y CAJAL: EL CIENTIFIC QUE VA DESCOBRIR LES NEURONES DEL CERVELL (ED. CATALAN)

Descargar RAMON Y CAJAL: EL CIENTIFIC QUE VA DESCOBRIR LES NEURONES DEL CERVELL (ED. CATALAN) pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar RAMON Y CAJAL: EL CIENTIFIC QUE VA DESCOBRIR LES NEURONES DEL CERVELL (ED. CATALAN) epub gratis?

Sinopsis de RAMON Y CAJAL: EL CIENTIFIC QUE VA DESCOBRIR LES NEURONES DEL CERVELL (ED. CATALAN)

Un conte il·lustrat sobre la vida del científic que va descobrir que el cervell està format per milions de cèl·lules, les neurones.Gràcies a la seva curiositat per entendre el món i a les hores d’investigació al laboratori, Santiago Ramón y Cajal va descobrir que el cervell està format per milions de neurones, una troballa que va revolucionar la ciència i per la qual, li va ser atorgat el Premi Nobel de Medicina.Algun cop t’has preguntat com arriben les ordres del cervell a la resta del cos? Això mateix va voler saber Santiago Ramón y Cajal, un metge aragonès que, des de petit, va sentir una gran curiositat per entendre com funciona la nostra ment. Amb l’ajuda d’un microscopi va descobrir que és gràcies a les neurones, unes cèl·lules amb forma d’arbre que s’encarreguen d’enviar la informació del cervell a tot el nostre cos. Va ser una troballa molt important que va revolucionar la ciència fins al punt que, com a reconeixement, li van atorgar el Premi Nobel de Medicina.
Ver más

HELENA GONZALEZ BURON
Doctora en Biomedicina, apassionada del teatre i experta en innovació educativa. Fundadora de Big Van Ciencia (2013), associació amb la que ha implementat activitats i projectes d’educació científica mitjançant les arts escèniques en més de 20 països. Autora de 15 llibres de divulgació per a públic infantil i juvenil. Col·laboradora científica a National Geographic, Muy interesante i RTVE. Educadora disruptiva a Learnlife.
Ver ficha del autor

Géneros:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Naturaleza y ciencia

Ver más libros de esta categoría > libros de juvenil

Sobre el libro
Total de páginas:
32
Editorial:
SHACKLETON BOOKS
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788418139239
Año en que se editó:
2020
Editorial:
ES
Traductor:
BONALLETRA ALCOMPÀS


«Descargar RAMON Y CAJAL: EL CIENTIFIC QUE VA DESCOBRIR LES NEURONES DEL CERVELL (ED. CATALAN) en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1463
  • Descargas del fichero: 987
  • Tamaño del fichero: 985KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle