UN BON CEL: EL ZELADOR D OLOT I LA BANALITAT DE LA MORT

Descargar UN BON CEL: EL ZELADOR D OLOT I LA BANALITAT DE LA MORT pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar UN BON CEL: EL ZELADOR D OLOT I LA BANALITAT DE LA MORT epub gratis?

Sinopsis de UN BON CEL: EL ZELADOR D OLOT I LA BANALITAT DE LA MORT

El zelador d’Olot i la banalitat de la mort. Un relat amb el transfons del significat del pas del temps, la vellesa i la vida digna. La tardor del 2010, la ciutat d’Olot es va commocionar en coneixer la detenció de Joan Vila Dilme, un zelador que havia propiciat la mort d’onze persones grans a la residencia geriàtrica de La Caritat. A traves de la reconstrucció dels fets i d’un acurat retrat de l’assassí, l’autor fa una aproximació a la seva propia visió de la vellesa, del concepte de vida digna, i de la trista banalitat que sovint acompanya els crims mes abjectes. Toni Soler te el gran do de l’eficàcia narrativa. És substantiu, i en poques ratlles sap mostrar l’ànima de tots els personatges que entrecreuen aquesta historia, tambe la seva, lligada a la Garrotxa, «el lloc -afirma- on mes fàcilment connecto amb la idea del pas del temps». Amb la precisió que nomes tenen els que dominen l’eina narrativa sense trampes, Toni Soler ha construt un relat molt personal que va molt mes enllà de la cronica negra.

Ver más

TONI SOLER

TONI SOLER i GUASCH (Figueres, 1965) és periodista, productor de televisió i llicenciat en història contemporània. És director de la productora»Minoria Absoluta», responsable dels exitosos programes Polònia i Crackòvia a TV3, i d’altres productes audiovisuals. Ha estat un dels impulsors del diari Ara, nascut el 2010, i hi escriu regularment. A més a més també ha col·laborat en altres mitjans, sobretot a La Vanguardia. En la seva faceta d’autor és l’escriptor d’Història de Catalunya, modèstia a part (1998), i de la novel·la L’última carta de Companys (2009), entre d’altres. També és autor del guió de la pel·lícula 14 d’abril: Macià contra Companys, dirigida per Manuel Huerga (2011).
Ver ficha del autor

És un llibre que no et deixa indiferent, et fa pensar amb la vellesa, amb la mort però des de un punt de vista filòsofic, a través d’aquet fet tan horrible com va ser els assesinats del zelador d’Olot

Géneros:

Ciencias Políticas y Sociales

Comunicación

Periodismo

Ver más libros de esta categoría > libros de comunicación

Sobre el libro


«Descargar UN BON CEL: EL ZELADOR D OLOT I LA BANALITAT DE LA MORT en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1390
  • Descargas del fichero: 1006
  • Tamaño del fichero: 605KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle