UN LLOC ANOMENAT ANTANY

Descargar UN LLOC ANOMENAT ANTANY pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar UN LLOC ANOMENAT ANTANY epub gratis?

Sinopsis de UN LLOC ANOMENAT ANTANY

ón diverses generacions les que lluiten per la felicitat a l’Antany, un indret fictici i mític al cor de Polònia, en aquesta enlluernadora novel·la en què realitat i màgia es fonen per crear un univers literari bell i esborronador. La Gran Guerra, sota les banderes del tsar; l’ocupació nazi i després la soviètica durant la Segona Guerra Mundial; el règim comunista, la corrupció i el pes de la dictadura… El pas de la història deixa sentir els seus efectes en els habitants de l’Antany i les seves vides. I els horrors i la il·lusió de felicitat del segle xx s’encarnen en un trencadís de personatges inoblidables i les seves històries entrecreuades, narrades en una construcció prodigiosa que ens fa passar dels anhels més profunds a l’humil mecanisme d’un molinet de cafè, dels deliris massa humans al silenci del miceli sota el bosc humit, mentre la modernitat avança inexorable sobre un món que semblava immune al pas del temps.
Un lloc anomenant Antany va rebre el premi de la fundació Koscielski l’any 1997, que va establir Olga Tokarczuk com una de les veus capdavanteres de les lletres poloneses i la va donar a conèixer internacionalment.

Ver más

OLGA TOKARCZUK

Olga Tokarczuk (Sulechów, Polonia, 1966) escritora y ensayista polaca, autora de adaptaciones escénicas, poeta y psicóloga. Ganadora del Premio Nobel de Literatura en 2018. Además, ha estado nominada al Premio Literario Internacional IMPAC de Dublín y ha merecido el Premio Nike de Literatura en dos ocasiones; en 2010 fue galardonada con la Medalla de Plata Gloria Artis y en 2015 recibió el premio de la ministra de Cultura y Patrimonio Nacional a la excelencia literaria. Su trabajo ha sido traducido a multitud de lenguas.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro
Total de páginas:
320
Editorial:
EDICIONS PROA S.A
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Sin definir
ISBN:
9788475888392
Año en que se editó:
2020
Editorial:
ESPAÑA
Traductor:
ANNA RUBIÓ RODON, JERZ SLAWOMIRSKI


«Descargar UN LLOC ANOMENAT ANTANY en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1675
  • Descargas del fichero: 719
  • Tamaño del fichero: 1013KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle