UN NUVOL DINS UNA AMPOLLA I ALTRES EXPERIMENTS

Descargar UN NUVOL DINS UNA AMPOLLA I ALTRES EXPERIMENTS pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar UN NUVOL DINS UNA AMPOLLA I ALTRES EXPERIMENTS epub gratis?

Sinopsis de UN NÚVOL DINS UNA AMPOLLA I ALTRES EXPERIMENTS

Aquest llibre presenta un conjunt d’experiments sobre meteorologia que permetrà iniciar-te en el món de l’experimentació científica. Podràs demostrar i experimentar amb l’aire i en comprovaràs l’existencia, el volum que ocupa i la força que exerceix; podràs visualitzar la formació d’altes i baixes pressions, fronts freds i fronts càlids i la creació de núvols, i construiràs alguns instruments de mesura meteorologics senzills. Cada experiment s’estructura d’una forma similar que respon a quatre preguntes: Que volem demostrar? Que necessitem? Com ho fem? Per que i que ha passat?, i requereixen material senzill i a l’abast de tothom. El llibre es una continuació d’Un submarí d’aire i altres experiments i Un cotxe a reacció i altres experiments, amb experiments sobre meteorologia aptes per a totes les edats, des de primària fins a secundària.
Ver más

JORDI MAZON BUESO
Jordi Mazon Bueso (Barcelona, 1973), llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona (1998) i màster en Climatologia Aplicada per la mateixa Universitat (2000). Professor de física, des del 1998 és secretari general de l’Associació Catalana d’Observadors Meteorològics, i des del 2004 responsable de la vocalia Ciÿncia i Ensenyament de l’Associació Catalana de Comunicació Científica. És també membre del Consell d’Administració del Servei Meteorològic de Catalunya. És autor de diversos llibres i articles de divulgació científica, i ha desenvolupat treballs d’investigació en el camp de la física de l’atmosfera. Marcel Costa Vila (Barcelona, 1960), biòleg de formació i afeccionat a la meteorologia des de la infància. Professor de ciÿncies, és autor o coautor de llibres i articles de divulgació i recerca científica sobre temes diversos, així com d’alguns llibres de text. És membre actiu de l’ACOM (Associació Catalana d’Observadors Meteorològics) des de fa anys. Ha impartit diversos cursos i xerrades de divulgació de la meteorologia i la climatologia, adreçades tant a professionals de l’ensenyament com al públic en general.
Ver ficha del autor

Géneros:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Naturaleza y ciencia

Ver más libros de esta categoría > libros de juvenil

Sobre el libro
Total de páginas:
60
Editorial:
COSSETANIA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Sin definir
ISBN:
9788490349182
Año en que se editó:
2020
Editorial:
ESPAÑA


«Descargar UN NUVOL DINS UNA AMPOLLA I ALTRES EXPERIMENTS en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1409
  • Descargas del fichero: 649
  • Tamaño del fichero: 877KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle