UNA FAMILIA AMERICANA

Descargar UNA FAMILIA AMERICANA pdf

una familia americana-j.d. vance-9788416915552

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar UNA FAMILIA AMERICANA epub gratis?

Sinopsis de UNA FAMILIA AMERICANA
La gran novel·la americana no és una novel·la
Mentre Donald Trump s’obria pas a les primàries del Partit Republicà que el portarien a la Casa Blanca, les memòries d’un desconegut impactaven la societat nord americana i esdevenien un fenomen editorial. El relat de J. D. Vance s’ha convertit en un testimoni valuós per entendre com els Estats Units d’Amèrica han entrat en una etapa desconeguda i inquietant.
Una família americana explica al món la història de tres generacions de hillbillies. El que la majoria de nord-americans anomenen hillbillies, rednecks o escòria blanca, per a Vance, són veïns, família i amics. Gent blanca, pobra i de classe treballadora que ara és castigada amb severitat per la desindustrialització. Persones desmoralitzades, ressentides i radicalitzades, addictes a la desesperança. Són els qui van fer president Trump. Una família americana retrata de manera colpidora la lluita íntima de J. D. Vance contra la inèrcia i l’abandonament, i esdevé alhora una elegia implacable per un món que s’acaba i una oda pels valors ancestrals de la seva cultura —l’amor propi i la disciplina que Jordi Graupera assenyala al pròleg—, sense els quals l’autor difícilment hauria arribat a aixecar el cap per fer-se un futur i construir la seva pròpia família.
Ver más

J.d. Vance

Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar UNA FAMILIA AMERICANA en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1228
  • Descargas del fichero: 923
  • Tamaño del fichero: 602KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle