UNA HABITACIO AMB VISTES

Descargar UNA HABITACIO AMB VISTES pdf

una habitacio amb vistes-e.m. forster-9788417998783

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar UNA HABITACIO AMB VISTES epub gratis?

Sinopsis de UNA HABITACIO AMB VISTES

La Lucy, una encantadora joveneta anglesa, està fent el grand tour pel continent acompanyada per la seva cosina gran, l’estricta i queixosa senyoreta Barlett. En arribar a Florencia comencen els disgustos: l’habitació amb vistes a l’Arno que havien reservat, incomprensiblement, no està disponible. Dos hostes de la mateixa pensió, el jove George Emerson i els seu estrafolari pare, s’ofereixen a canviar-los les habitacions, a la qual cosa, d’entrada, elles es neguen… pero la intercessió del reverend Beebe fa que finalment hi accedeixin. En aquesta ciutat italiana, on l’alegria mediterrània fa oblidar els prejudicis victorians, un sorprenent joc de malentesos suscitarà el despertar a l’amor dels dos joves protagonistes. Malauradament, tard o d’hora la Lucy haurà de tornar a la correcta Anglaterra… i decidir si vol viure en la perfecta correcció o si s’estima mes abraçar la vida amb totes les seves imperfeccions.
Ver más

E.m. Forster

Londres, (1879-1970). Edward Morgan Forster, novelista y ensayista inglés, exploró en todas sus obras las actitudes que creaban barreras sociales entre las personas, empleando siempre un estilo caracterizado por su concisión y su fluidez. Su aversión al imperialismo, y su necesidad de combatir el materialismo de la clase media a través de una mayor atención por las cosas de la mente y la imaginación, guiaron la temática de la totalidad de su producción literaria.
Ver ficha del autor

50%

Para Disfrutar

50%

Imprescindible

Un dels meus llibres preferits. Molt ben escrit. És una bonica història d’amor. Si t’agrada Florencia et semblarà que hi estàs passejant
Es perfecto para:
Para Disfrutar

Imprescindible

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa extranjera

Para Disfrutar

Imprescindible

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa extranjera

Sobre el libro


«Descargar UNA HABITACIO AMB VISTES en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1682
  • Descargas del fichero: 945
  • Tamaño del fichero: 948KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle