VICTOR CATALA, L ESCRIPTORA EMMASCARADA

Descargar VICTOR CATALA, L ESCRIPTORA EMMASCARADA pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar VICTOR CATALA, L ESCRIPTORA EMMASCARADA epub gratis?

Sinopsis de VICTOR CATALA, L ESCRIPTORA EMMASCARADA

La personalitat de Víctor Català és l’obra d’art total que Caterina Albert construeix al llarg de la seva vida, amb els“silencis”que tan bé va saber interpretar Maria-Aurèlia Capmany inclosos, com un mosaic fet de múltiples peces que l’escriptora va controlar amb“l’energia i la seguretat”pròpies de l’artista professional que sap que la disposició final de les peces no depèn ja d’ella, sinó de la recepció de l’obra. Una“obra completa”que Caterina Albert va deixar plantejada com un work in progress que s’havia d’anar (re)configurant al ritme dels temps i d’acord amb la recepció que, en cada circumstància històrica, política i cultural, es pugui fer d’una obra oberta a la recepció de la crítica i del públic lector, aquell“llegidor”a qui Víctor Català s’adreça en cadascun dels seus llibres, l’existència del qual Caterina Albert tenia molt clar que calia imperiosament preservar.
A construir la seva gran obra—Víctor Català—i a assegurar l’existència d’un públic per a la literatura catalana capaç de reconstruir i insuflar la vida a la figura del tapís, va dedicar Caterina Albert tota una existència d’escriptora conscient, rigorosa i professional. Avui dia, l’èxit de l’empresa és ja inqüestionable.
Ver más

MARGARIDA CASACUBERTA
Margarida Casacuberta va néixer a Olot l’any 1964. És professora de literatura catalana contemporània a la Universitat de Girona.
Ver ficha del autor

Géneros:

Filología

Estudios literarios

Biografías y estudios de escritores

Ver más libros de esta categoría > libros de filología

Sobre el libro
Total de páginas:
224
Editorial:
L AVEN?
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788416853366
Año en que se editó:
2019
Editorial:
ES


«Descargar VICTOR CATALA, L ESCRIPTORA EMMASCARADA en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1522
  • Descargas del fichero: 1017
  • Tamaño del fichero: 737KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle