XINA FAST FORWARD

Descargar XINA FAST FORWARD pdf

Si quieres descargar en pdf sólo tienes que seguir los pasos indicados al final del artículo. ¿Qué esperas para descargar XINA FAST FORWARD epub gratis?

Sinopsis de XINA FAST FORWARD

Sergi Vicente va arribar a la Xina un any del cavall i en va marxar en un altre any del cavall. Tot un cicle de dotze anys. Després d’uns mesos en una escola de l’interior del país, va convertir-se en corresponsal de TV3 a Pequín.
Aquest que teniu a les mans no és un llibre de viatges. Tampoc no és un llibre periodístic que aprofundeixi en els fets més destacats que el seu autor ha cobert durant aquests anys d’acceleració exponencial xinesa en gairebé totes les seves facetes. O no tan sols. Xina Fast Forward és una memòria de vida on Vicente passa comptes amb el país i amb si mateix: alhora que observa la societat que l’acull—amb les seves dèries, anhels de justícia, contradiccions i virtuts—, l’autor contempla la persona que va ser ell mateix a la Xina. El resultat és un retrat íntim i punyent del país i la seva gent, sense filtres de cap mena, sense concessions, amb tota la seva complexitat. Del veí a punt de ser desnonat en nom del progrés rampant fins a mandataris i activistes caiguts en desgràcia, sempre amb l’ull vigilant de la policia a sobre, Sergi Vicente ens dóna a conèixer una societat que, en pocs anys, ha patit transformacions econòmiques i socials vertiginoses i que intenta reconèixer-se en la seva condició de nova potència mundial.
«—Documentació—va dir un amb un accent dur.—Com?—Documentació. Pas…
Ver más

SERGI VICENTE
Sergi Vicente se licenció en Periodismo por la Universidad Autónoma de Barcelona en 1999 y, poco después, entró como reportero en un programa de la desconexión en Cataluña de TVE. Durante esa etapa, la cobertura informativa de un convoy humanitario por África le despertó la pasión por conocer otros mundos. En 2002, dejó su trabajo y se plantó en China con un visado de profesor de inglés. Ya no dejó ese país hasta finales de 2014, después de más de once años como corresponsal en China para Televisión de Cataluña. Actualmente es director de Barcelona Televisió (BTV), la televisión municipal de la ciudad condal.
Ver ficha del autor

Géneros:

Ciencias Políticas y Sociales

Comunicación

Periodismo

Ver más libros de esta categoría > libros de comunicación

Sobre el libro
Total de páginas:
300
Editorial:
ARA LLIBRES
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788416915484
Año en que se editó:
2018
Editorial:
BARCELONA


«Descargar XINA FAST FORWARD en español»

Datos del fichero:

  • Visitas: 1217
  • Descargas del fichero: 930
  • Tamaño del fichero: 1017KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle